Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching is een vorm van begeleiding waarbij je samen met mij als coach werkt aan een persoonlijk doel, levensvraag of probleem. Ik help je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf te halen. Je leert anders te denken en te handelen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd waardoor je makkelijker jouw doelen zult gaan behalen.

Als coach leer ik je (weer) kapitein op je eigen schip te zijn, leiding- en sturing gevend aan je eigen gedrag, gevoel en gedachten. Centrale vragen daarbij zijn: wie ben jij, wat wil jij en wat is nodig om dat te bereiken? Je zou mij kunnen vergelijken met een personal trainer op het gebied van mentale kracht. Ik leer je d.m.v. effectief bewezen technieken en methodieken het leven te leiden dat jij wilt leiden en de persoon te zijn die je wilt zijn.

Tijdens de coaching sessies worden negatieve gedachten, gevoelens en gedragingen daadwerkelijk ongedaan gemaakt en positieve, krachtgevende gedachten, gevoelens en gedragingen voor eens en altijd geïntegreerd, waardoor het behalen van doelen vele malen gemakkelijker wordt. Verandering, groei en ontwikkeling worden hierdoor niet alleen heel eenvoudig maar ook leuk!

Welke vraagstukken passen o.a. bij persoonlijke coaching?

  • Hoe krijg ik de regie over mijn eigen leven terug?
  • Hoe kan ik beter omgaan met alledaagse stress?
  • Wat wil ik nou eigenlijk in het leven? Welke keuze(s) moet ik daarvoor maken?
  • Hoe vind ik de juiste balans tussen werk – privé?
  • Hoe kan ik effectiever en beter communiceren?
  • Hoe creëer ik meer vrijheid in mijn voelen, denken en doen?
  • Hoe kom ik uit mijn burn-out of depressie?
  • Hoe kan ik het beste omgaan met negatieve emoties en gedachten zoals b.v. angsten en onzekerheid?
  • Hoe vergroot ik mijn zelfdiscipline en motivatie?
  • Hoe kom ik af van mijn slechte gewoonte(s).

De genoemde vraagstukken zijn slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen waarbij een ik jou zou kunnen ondersteunen. Zit jouw coachvraag er niet bij? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op