Over mij

Timo WassmannMijn naam is Timo Wassmann, geboren in het Noord-Duitse Flensburg. Ik ben woonachtig in Apeldoorn. Na mijn studie Sport, Economie, Marketing en Communicatie ben ik werkzaam geweest in verschillende branches en heb hierbij meerdere commerciële en leidinggevende functies vervuld. In 2010 besloot ik om naast mijn toenmalige baan vrijwilligerswerk te gaan verrichten, omdat ik mij graag meer voor onze samenleving wilde inzetten. Na mijn eerste coachingsopleiding ben ik gaan werken voor een welzijnsorganisatie waarbij ik jongeren begeleidde die vastliepen in hun leven en het in hun eentje even niet meer konden redden. Dit werk gaf mij zoveel voldoening dat ik een steeds grotere passie voor het begeleiden en helpen van mensen ontwikkelde. Wassmann Coaching & Trainingen is hiervan het resultaat.

In 2013 ben ik opgeleid tot gecertificeerde Coach. Vanaf dat jaar ben ik naast jongeren ook volwassenen gaan coachen. Verder ben ik in 2015 opgeleid tot internationaal gecertificeerde NLP Trainer. Naast deze opleidingen heb ik de afgelopen jaren nog diverse andere trainingen en cursussen gevolgd in o.a.: ACT, NLP, oplossingsgericht coachen, lichaamsgericht coachen, mindfulness, EFT, hypnose en tijdlijn therapie. Ook heb ik in 2015 het diploma Psychosociale Basiskennis behaald wat het voor mijn cliënten mogelijk maakt in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraars. Door al deze opleidingen en mijn werkervaring heb ik veel theoretische en praktische inzichten verworven. Op basis van deze inzichten en mijn levenservaring help ik mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik krijg vaak van mijn cliënten terug dat zij zich snel op hun gemak bij mij voelen. Verder beschouwen zij mijn werkwijze als motiverend, stimulerend, inspirerend, professioneel, persoonlijk, praktisch, sympathiek en uitdagend, zie testimonials.